Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Ajankohtaista

3.8.

Joensuun myymälässä tehdään sisätiloissa muutoksia, joka aiheutta häiriötä 3.-5.8. myymälässä asioiville. Myymälä avoinna normaalisti, pahoittelemme häiriötä.

2.8.

Päivitämme taustajärjestelmiä myyjäasiakkaiden Oma tili -sivujen osalta. Kaikki väli- ja tilitysraportit ei välttämättä näy asiakkailla tällä hetkellä oikein. Raportit päivittyvät 5.8. mennessä Oma tili -sivuille. Tilitykset on maksettu normaalisti maanantaina 2.8.

20.6.

Joensuun myymälä suljettu kesälomien vuoksi 20.6.-2.7. Tällä ajalla ei tehdä myyjäasiaikkaiden Omalle tilille väliraporttien päivityksiä, mutta myyntitilitykset tehdään normaalisti 1.7. jolloin päivitetään myös tilitysraportit Omille sivuille näkyviin.

10.5.2021

Myyntitietojen päivitys tehdään poikkeuksellisesti tiistaina 11.5. maksunvälityspalvelussa esiintyvän toimintakatkoksen johdosta.

26.2.2021

Verkkokauppa on nyt täydessä toiminnassa. Tulevan viikon aikana pyritään päivittämään verkkokauppaan loput varastossa olevat tuotteet.

Muistutus myyjille: Pyydä tunnusten luomista, jotta pääset kirjautumaan jatkossa Omille sivuille. Seuraava tilityspäivä on 1.3. ja saat tilitysraportin omilta sivuilta, sähköpostilla ei enää raportteja lähetetä. 

8.2.2021 

Verkkokauppa on nyt avattu, tervetuloa tutustumaan täysin uusittuihin sivuihin ja tekemään ostoksia!

Tuotteita on aluksi esillä vain pieni koe-erä. Kaikki tuotteet lisätään näkyville kuluvan viikon aikana, mutta ostoksia voi tehdä jo nyt aivan normaalisti. Lisäksi info-sivuja päivitetään ja metsästetään mahdollisia vikoja ja virheitä sisällöstä. Jos huomaat ongelmia, vikoja tms verkkokaupassa, arvostamme palautettasi, jota voit laittaa sähköpostitse: asiakaspalvelu@tallitarvike.fi

Myyjäasiakas: Henkilökohtaisia tunnuksia aletaan aktivoida maanantain aikana, käythän ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä vaihtamassa salasanan. Ensimmäinen myynti- ja muiden tietojen päivitys Omille sivuille tehdään maanantaina 15.2. eli älä huolestu kun sivuilla ei näy vielä tarkempia tietoja. Älä luo itse tiliä sivun yläkulman "Luo tili" -painikkeesta, kyseinen toiminto on tarkoitettu ostaja-asiakkaille, saat myyjätunnukset vain siihen tarkoitetun lomakkeen täyttämällä ja uudet myyntiehdot hyväksymällä. Jos et ole täyttänyt tunnuspyyntölomaketta, täytä se täältä. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi henkilökohtaista tunnistautumiskoodia, olethan yhteydessä sähköpostitse: asiakaspalvelu@tallitarvike.fi

VANHA MYYJÄASIAKAS - TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JOTTA VOIMME LUODA SINULLE MYYJÄTUNNUKSET

LUE MYYNTIEHDOT ENNEN TUNNUSTEN PYYTÄMISTÄ
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram