Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Hieronta

Hevoshierontaa Joensuussa ja lähialueilla.  Kyseessä on hevoshierojaopiskelijan suorittama hieronta, minkä vuoksi hinta on yleistä hintatasoa reilusti alhaisempi. Huomioithan, että mikäli hevosellasi on jokin trauma tai muu akuutti tilanne, johon esim eläinlääkäri on suositellut hierontaa, voi olla järkevämpää kääntyä opiskelijan sijaan kokeneen ammattilaisen puoleen. 

Mikäli et ole varma sopiiko opiskelijahieronta hevosellesi, voit tiedustella asiaa puh/txt/whatsapp: 0452031353 /Nina

Hieronnat maksetaan kortilla tai käteisellä käynnin yhteydessä. Mahdollista ostaa myös sarjakortteja. Hierontojen kohdalla hintoja tarkistetaan säännöllisesti opintojen edetessä ja kokemuksen karttuessa, mutta hintojen nosto ei vaikuta jo ostettuihin hierontakortteihin. Kortin ostohintaa tai jäljellä olevaa saldoa ei palauteta mikäli sitä ei voi käyttää määräajassa, mutta käyttöaikaa voidaan tarvittaessa perustellusta syystä pidentää max 3kk tai jäljellä olevaa saldoa kohdentaa muihin Talliapu-palveluihin.

Huom. Käynnit on mahdollisia satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta vain Talli & Tarvike -myymälän aukioloaikojen ulkopuolella. Aamuaikoja on tavallisesti hyvin saatavilla lyhyelläkin varoajalla, ilta-aikoja yleensä saatavilla 1-2 viikon päähän jos ei tule peruutuksia. Matkakulut sisältyvät hintaan 20km säteellä Joensuun keskustasta, kauemmaksi 0,5e/km. Tällä hetkellä hierontakäyntejä saatavilla vain 20km säteellä Joensuusta, kauemmas vain jos samalla tallilla useampia hierottavia. Hieronnat kertamaksulla käynnin yhteydessä tai voit ostaa myös sarjakortin haluamallesi määrälle.
HINNASTO
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram