Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

INFO

Pitkien tuotekuvausten sijaan verkkokaupassa pyritään ilmaisemaan tuotteiden mahdolliset virheet, kunto ja laatu kuntoluokittelulla sekä laadukkailla tuotekuvilla. Alla esitetty kuntoluokat ja yleisesti mitä voi odottaa tietyn luokituksen tuotteen laadusta ja kunnosta. Voit myös aina pyytää lisätietoja ja -kuvia tuotteesta alla olevalla lomakkeella ennen ostopäätöksen tekemistä.

KUNTOLUOKAT

A - Lähes uudenveroisessa kunnossa. Tuotteessa voi olla säilytyksessä tai sovituksessa tarttuneita irtokarvoja tai -roskia, sekä tuoksuja, ryppyjä ja hyvin kevyttä kulumaa.
____________________________________________________
B - Normaalia käytön jälkeä ja kulumaa, kuten karvoja/roskia, kevyttä hankaumaa, kulumaa tai nukkaa sekä tuoksuja. Visuaalisesti siisti, parempaan käyttöön sopivassa kunnossa, vaikka ei enää uudenveroinen
____________________________________________________
C - Reilummin jo käytön jälkiä ja kulumaa, sekä käyttöön vaikuttavia virheitä, kuten rispaantumaa, reilusti nukkaa, tahroja tai värivirheitä, vahva tuoksu, pieniä reikiä tai repeämiä, painaumia ja muuta pidemmässä käytössä tulleita vikoja.
____________________________________________________
D - Yllä mainittuja muiden kuntoluokkien virheiden lisäksi suositellaan tehopesua/-rasvausta, korjausta tai muuta huoltoa ennen käyttöön ottamista. Virheitä, jotka haittaavat käyttöä tai eivät ole korjattavissa.

____________________________________________________
Talli & Tarvike suosittelee pesua ja desinfiointia myös ostajalle ennen tuotteen käyttöönottoa, vaikka tuote olisi puhdistettu myyntiä varten.Kuntoluokituksen C ja D -tuotteilla vahvasti rajattu reklamaatio-oikeus.

Verkkokaupassa on myytävänä erilaisia käytettyjä ravi- ja ratsastusvarusteita ja tallitarvikkeita. Valikoimassa sekä ratsu- että ravihevosten varusteet, talli- ja ratsastusvaatteita ja -varusteita ja hoitotuotteita. Valikoimassa ajoittain myös uusia/käyttämättömiä tuotteita.

Tutustu tuotteisiin kauppa-valikon kautta, tai käytä haku-toimintoa.

Kaikki tuotteet ovat yksittäiskappaleita, eli niitä ei voi tilata lisää, eikä ostaa useampaa kerralla, ellei tuotekuvauksen alla näy varastosaldona useampi kuin 1kpl. Tuote saattaa jäädä hetkellisesti näkyviin ostamisen jälkeen, mutta sitä ei voi ostaa, koska se on varastosta loppu, tuolloin varastosaldo on 0kpl. Tuote on muidenkin verkkokaupassa asioivien ostettavissa/siirrettävissä ostokoriin siihen saakka, kunnes tilaus on suoritettu loppuun, eli tuotteen saa se asiakas, joka on tilauksen maksanut ensin. Tuotteen siirtäminen ostokoriin ei siis ole tae siitä, ettei joku muu voi tuotetta ostaa ennen sinua. Mikäli sama tuote menee maksuun samaan aikaan kahdella ostajalla, saa tuotteen se, jonka maksutapahtuma on rekisteröitynyt ensin, toiselle rahat palautetaan.

Myynnissä on asiakkaiden komissiomyyntituotteita, sekä yrityksen jälleenmyymiä käytettyjä ja uusia tuotteita. Tuotteeseen kohdistuva arvonlisävero vaihtelee tuotekohtaisesti. Yksityisasiakkaiden komissiomyyntituotteiden kohdalla noudatetaan marginaaliverotusmenettelyä, eli hinta ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Arvonlisäveron sisältävien tuotteiden kuvauksessa on alv-kanta merkitty.

Huomioithan, että suurin osa tuotteista on ollut käytössä ja niissä on käytön jälkiä, puhdistuksesta huolimatta jäänyttä likaa (esim karvoja, pinttyneitä tahroja jne) ja kulumista. Kunto ja puhtaus vaikuttaa tuotteen hintaan. Talli & Tarvike suosittelee pesua ja desinfiointia myös ostajalle ennen tuotteen käyttöönottoa, vaikka tuote olisi puhdistettu myyntiä varten. Tuotekuvauksessa ja/tai kuvissa on esitelty tuotteen merkittävimmät virheet, tutustuthan näihin tarkasti. Näkyvät puutteet tuotteissa eivät oikeuta reklamaatioon ja tätä myöten maksuttomaan palautukseen. Kuntoluokituksen C ja D -tuotteilla vahvasti rajattu reklamaatio-oikeus. Palautukset ovat reklamaatiotilanteita lukuunottamatta aina maksullisia.

Samanlainen tuote voi olla myynnissä eri hinnoilla, sillä myyjillä on mahdollisuus hinnoitella itse tuotteensa.

Tekemällä tilauksen, hyväksyt Toimitusehdot.
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram