Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Myyjän työkalut

Pyydä myyjätunnusten luomista

Tunnukset luodaan pyynnön jälkeen 24h kuluessa. Kun saat ilmoituksen tunnusten luomisesta sähköpostiisi, käythän ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä vaihtamassa salasanan. 

Ensimmäinen myynti- ja muiden tietojen päivitys Omille sivuille tehdään salasanan vaihtoa seuraavana maanantaina, tai tilityspäivänä, riippuen kumpi on ensin. 

Älä luo itse tiliä sivun yläkulman "Luo tili" -painikkeesta, kyseinen toiminto on tarkoitettu ostaja-asiakkaille, saat myyjätunnukset vain alla olevan siihen tarkoitetun lomakkeen täyttämällä ja uudet myyntiehdot hyväksymällä.  

Lue myyntiehdot täältä
(avautuu uuteen ikkunaan)
Ethän lähetä samaa yhteydenottoa kuin yhden kerran, vastaamme mahdollisimman pian. Tunnuksia ei luoda automaattisesti, vaan manuaalisesti lomakepyynnön perusteella.

Ilmoita lisätietoja omista myyntituotteistasi

Tällä lomakkeella voit lisätä tietoja omiin myynnissä oleviin tuotteisiisi. Ilmoitetut tiedot lisätään tuotekortille suorana lainauksena "Myyjän kertomaa" -otsakkeen alle. Täytäthän lomakkeen jokaisesta tuotteesta erikseen, jotta tiedot kohdentuvat oikeaan tuotteeseen. Jos sinulla ei ole tunnistekoodia tai myyjätunnuksia, saat pyydettyä niitä tällä sivulla olevilla lomakkeilla.

Antamasi sähköpostiosoitteen on vastattava asiakastietoihisi ilmoittamaasi osoitetta.

Ethän lähetä samaa yhteydenottoa kuin yhden kerran, vastaamme mahdollisimman pian. Tietoja ei lisätä automaattisesti, vaan manuaalisesti lomakepyynnön perusteella.

Yhteydenotto- ja lisätietolomake

Tällä yhteydenottolomakkeella voit pyytää tunnusten luomiseen sekä tuotetietojen lisäämiseen tarvittavaa henkilökohtaista koodia, mikäli et ole saanut sitä sähköpostiisi.  Voit ilmoittaa lomakkeella myös yhteystietojen muutoksista, kuten päivittää tilinumerosi.

Ethän lähetä samaa yhteydenottoa kuin yhden kerran, vastaamme mahdollisimman pian. Koodia ei luoda automaattisesti, vaan manuaalisesti lomakepyynnön perusteella.  
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram