Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3B
80130, Joensuu
0,00

Aloita myynti

! Tuotteiden lähetys myyntiin 0 € !

Uusi asiakas: Täytä oheinen myyntisopimus. 
Vanha asiakas: Ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@tallitarvike.fi niin saat lähetysohjeet.

Ryhdy myyjäasiakkaaksi

LUE TÄMÄN SIVUN TIEDOT HUOLELLISESTI ENNEN MYYNTILOMAKKEEN TÄYTTÄMISTÄ
Älä täytä oheista lomaketta, mikäli toimittamasi tuotteet ovat yrityksen omaisuutta tai arvonlisäverotuksen alaisia, tämä lomake on yksityisasiakkaiden käytetyille tarvikkeille, yrityksen edustajana ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse. Noudatamme käytettyjen tavaroiden komissiokaupassa marginaaliverotusmenettelyä, jolloin yksityisasiakkaalle maksettavassa myyntituotossa ei ole vähennettävää arvonlisäveroa.

Älä toimita ilman perusteellista ja asianmukaista pesua ja desinfiointia myyntiin tuotteita, jotka ovat olleet kosketuksissa tartuntataudin tai ulkoloistartunnan saaneeseen ihmiseen tai eläimeen tai jotka ovat mulla tavoin kontaminoituneet niin, että niiden käyttö voi aiheuttaa vaaraa tai haittaa ihmisille tai eläimille päätyessään Yritykselle tai Ostajalle. Yrityksellä on oikeus aloittaa tarvittavat oikeus- tai korvausvaatimustoimet sinua vastaan, mikäli Myyjänä et noudata edellä mainittua ehtoa ja aiheutat näin vaaraa tai haittaa kolmannelle osapuolelle tai Yritykselle ja sen liiketoiminnalle.
 • 1/12
  Lue tämän ohjeen kaikki 12 kohtaa huolellisesti ennen lomakkeen täyttämistä. 


  Lue lisäksi myynti-info ja myyntiehdot. 

  Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi ja ymmärtäväsi nämä ohjeet. 


  Antamillasi tiedoilla sinulle luodaan Talli & Tarvike -käyttäjätili.
 • 2/12
  Täytä lomakkeen jokainen kohta huolellisesti.
  Jos valitset toimitustavaksi matkahuollon, saat lomakkeen lähetyksen jälkeen lähetyskoodin tuotteiden lähettämistä varten. 
  Saat vahvistus- ja lähetyskoodiviestin viimeistään lomakkeen lähettämistä seuraavana arkipäivänä. 

  Meillä ei ole sopimusta Postin kanssa tuotteiden toimituksesta, eli valitessasi Postituksen, et saa lähetyskoodia vaan maksat lähetyksen itse.

  Jos valitset Nouto yhteistyökumppanitallilta, muista ilmoittaa tallin nimi Lisätietoja-kentässä.
 • 3/12
  Puhdista tuotteet tai valitse kohta "ostan maksullisen pesupalvelun". 


  Tarkista Myynti-infosta millaisia tuotteita ei oteta puhdistettavaksi.

  Mikäli tuotteet toimitetaan puhdistamattomana, peritään puhdistusmaksu 20 euroa vaikka palvelun ostoa ei ole lomakkeessa valittu.

 • 4/12
  Pakkaa tuotteet lähetystä tai muuta toimitustapaa varten asianmukaisesti. 

  Mikäli haluat itse hinnoitella tuotteet, voit liittää tuotelistan sähköisenä joko lomakkeen täyttämisen yhteydessä sähköisenä (pdf, txt tai kuva) tai sähköpostitse.   Voit myös toimittaa listan tuotteiden mukana paperisena.
 • 5/12
  Jos valitsit matkahuollon lähetyksen, toimita paketti valitsemaasi toimipisteeseen saamallasi koodilla varustettuna. 

  Mikäli valitsit Postin toimitustavaksi, toimita paketti lähimpään postiin, maksa lähetys ja ilmoita seurantakoodi asiakaspalveluun. Vastaanottajan tiedoiksi: Ninan Talli & Tarvike, Lylykoskentie 3B, 80130 JOENSUU, puh. 0452031353, email asiakaspalvelu@tallitarvike.fi

  Mikäli valitsit noudon yhteistyökumppanitallilta, olemme sinuun yhteydessä noudon sopimiseksi kahden arkipäivän kuluessa. 
  Myymälään voi toimittaa tuotteet heti lomakkeen täyttämisen jälkeen ilman erillistä ilmoitusta, tarkista aukioloajat.
 • 6/12
  Tuotteet lisätään myymälään myyntiin 14 vuorokauden sisällä siitä, kun Talli & Tarvike on saanut tuotteet haltuunsa, ellei tuotteissa ole erikoispuhdistusta tai pidempää kuivumisaikaa vaativia tuotteita. 


  Mikäli et ole hinnoitellut tuotteita itse, saat ennen tuotteiden myyntiin asettamista sähköpostitse tuotelistan hintaehdotuksineen, johon sinulla on kaksi vuorokautta aikaa pyytää muutoksia. Jos et reagoi viestiin, asetetaan tuotteet ehdotuksen mukaisesti myyntiin. 

  Verkkokauppaan tuotteet lisätään saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian.
 • 7/12
  Ensimmäisestä myyntituotosta vähennetään mahdolliset pesupalvelumaksut. 
  Myyntituotot maksetaan kerran kuukaudessa takautuvasti, maksupäivä on kuun 1. arkipäivä: 
  Verkkokaupassa myydyistä tuotteista myyntituotto maksetaan myyntipäivästä katsottuna seuraavan kuukauden päätyttyä.
  Myymälästä myydyistä tuotteista myyntituotto maksetaan myyntikuukauden päätyttyä.
  Ero ja viive tilitysrytmissä johtuu verkkokauppaostojen lakisääteisestä palautusoikeudesta, jonka on kuluttava loppuun ennen myyntituottojen tilitystä. Käteisenä tuotot voi noutaa myös aiemmin kun myynti on vahvistunut. 

 • 8/12
  Alle 10e myyntejä ei tilitetä, vaan myyntituottokertymä siirtyy seuraavaan tilitykseen. Voit erikseen pyytää alle 10e myyntituottojen tilitystä, jolloin tilityksestä veloitetaan 1e käsittelymaksu. 

  Kertyneet, vahvistetut myyntituotot voi noutaa myymälästä käteisenä missä vaiheessa kuukautta tahansa (myös alle 10e kertymät) ilman käsittelymaksua. Ilmoita noudosta 2 vuorokautta ennakkoon, jotta ehdimme suorittaa tarvittavat kirjanpitotoimet, sekä varmistaa, että käteistä on kassassa riittävästi. 

  Kertyneillä myyntituotoilla voi aina maksaa myymäläostokset ilman erillistä ennakkoilmoitusta.


 • 9/12
  Erillistä myyntiraporttia ei enää lähetetä yksityishenkilöille, vaan maksetut ja maksua odottavat myyntituotot näkyvät Oma tili -sivulla ja päivittyvät ajantasalle kerran viikossa. 

  Omalle tilille kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka saat myyntilomakkeen täytettyäsi antamaasi sähköpostiin kahden arkipäivän kuluessa. Tuotteet voit toimittaa vaikka et olisi vielä saanut tunnuksia.

   Myyntitiedot päivittyvät Oma tili -sivulle kerran viikossa maanantaisin, sekä tilityspäivänä, eli kuun 1. arkipäivä. Sähköpostitse tai viestitse toimitettavista myyntitiedoista veloitetaan toimistomaksu 1e/kerta (sis.Alv 24%).
 • 10/12
  Talli & Tarvike kuittaa toteutuneista myyntihinnoista myyntikomission ennen myyntituottojen tilitystä.
  Komissio 1.2.2021 alkaen:
  Myyjän hinnoitellessa tuotteet itse, on komissio 25%, paitsi satuloissa 20%
  Mikäli myyjä ei hinnoittele tuotteita, vaan Talli & Tarvike hinnoitelee, on komissio 30%, paitsi satuloissa 25%
  Satuloiden myyntikomissio 1.2.2021 jälkeen toimitetuissa satuloissa on aina vähintään 30 euroa

  Myyjällä voi olla eri prosentilla tuotteita, esim. jos myyjä hinnoittelee itse osan tuotteista tai jos tuotteet on toimitettu ennen komissiohinnaston muutosta.
 • 11/12
  Noudatamme yksityishenkilöiden käytettyjen tavaroiden komissiomyynnissä marginaaliverotusmenettelyä 
  (AVL 79 a ja f §)

  Tuotteiden myyntihinta/myyjälle tilitettävä myyntituotto ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

 • 12/12
  VALMISTA TULI!

  NYT VOIT TÄYTTÄÄ MYYNTILOMAKKEEN JA LIITTYÄ MYYJÄASIAKKAAKSI

  MIKÄLI ET SAA KIRJAUTUMISTUNNUKSIA LOMAKKEEN TÄYTÖN JÄLKEEN PARISSA ARKIPÄIVÄSSÄ, TARKASTA ROSKAPOSTIKANSIO JA OLE TARVITTAESSA ASIAKASPALVELUUN YHTEYDESSÄ.

TÄYTÄ TÄMÄ MYYNTILOMAKE

HUOM! Varmista, että tilinnumero on kirjoitettu oikein. Talli & Tarvike ei ole vastuussa aiheutuvista kuluista tai viivästyksistä, mikäli tilinnumero on täytetty lomakkeelle väärin.

Tulostettavan lomakkeen ja tuottelistan löydät sivun lopusta.
Lue myyntiehdotLue myynti-info

Rekisteriseloste
Antamiasi tietoja käytetään vain myyntitiliasiakkuuden luomiseen ja sen ylläpitoon. Henkilötietosi sekä myyntitilisi poistetaan järjestelmistämme 1 kalenterikuukauden päästä myyntitiliasiakkuuden päättymisestä, mikäli asiakkuutta ei avata uudelleen tämän siirtymäajan kuluessa. Voit milloin tahansa pyytää sinua koskevat tiedot nähtäväksesi sekä voit vaatia tietojesi poistoa välittömästi myyntitiliasiakkuuden päätyttyä.
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram