Talli & Tarvike

Kurenvaarantie 41, Ylämylly

Aloita myynti

Päivitetty 24.8.2022: Uusien tavaroiden käsittelyjono on kerinnyt kasvamaan niin pitkäksi, että juuri nyt emme valitettavasti voi ottaa uusia myyjäasiakkaita. Mikäli myyjäasiakkuus kiinnostaa niin voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@tallitarvike.fi ja otamme sinuun yhteyttä kun pystymme taas vastaanottamaan uutta tavaraa.

Yksityishenkilöt: Onko sinulla ylimääräistä hevostavaraa joka joutaisi myydä pois? Helpoimmalla pääset kun pakkaat ehjät ja myyntikuntoiset tuotteet laatikkoon ja toimitat ne meille joko postitse tai tuomalla toimitiloihimme Ylämyllylle. Me hoidamme tuotteiden käsittelyn ja myynnin ja tilitämme rahat sinulle otettuamme siitä myyntiprovision. Myyntiprovisio vaihtelee 20-35% välillä riippuen omasta panoksestasi tuotteiden hinnoittelussa ja putsauksessa. Lue myyntiehdot huolella läpi ja täydennä myyntisopimus verkkosivuillamme ja sovi tavaroiden toimittamisesta kanssamme joko sähköpostilla info@tallitarvike.fi tai puhelimitse 0503234496. Mikäli sinulla on kysyttävää ja kaipaat lisätietoa niin ota yhteyttä ja selvitellään.

Yrittäjät: Yrityksen omistuksessa olevien tavaroiden myynnistä sovittava erikseen. Ota yhteyttä sähköpostitse info@tallitarvike.fi tai 0503234496.

homeenvelopemap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram