Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Myynti-info

PESU JA PUHDISTUS
Toimita tuotteet myyntikuntoisina, eli puhdistettuina, pesupalvelu ei ole ostettavissa aikavälillä 17.11.-31.12.2020.
  • Poista karvat niin hyvin kuin mahdollista. Teippiharja ja imuri toimivat hyvin, mikäli pesu ei riitä.
  • Poista kuivunut kura ym. lika pesemällä tuote, varmista, että kuivumisen jälkeen tuote on yhä siinä siisteyskunnossa kuin sen haluat myyntiin laittaa. Lika vaikuttaa hintaan alentavasti.
  • Nahkatuotteiden osalta pese nahkasaippualla ja mielellään myös rasvaa tuote, kaikki home poistettava nahkatuotteista.
  • Kovettuneita/kuivuneita nahkatuotteita voi lähettää myyntiin sellaisenaan, mutta kunto vaikuttaa hintaan alentavasti. Mikäli toimitat tällaisia tuotteita ja et ole valinnut Pesupalvelua myyntilomakkeeseen, laitetaan tuotteet myyntiin sellaisenaan.
  • Myös rikkinäisiä tuotteita voi lähettää myyntiin, hinnoittelu tuotteen kunnon mukaan.
  • Tuotteita, joissa on hometta, kuivunutta tai tuoretta verta, ei voida ottaa myyntiin. Tällaiset tuotteet lähetetään välittömästi takaisin asiakkaalle asiakkaan kustannuksella.
  • Pinttyneet tahrat, jotka ei lähde pois normaalilla pesulla, eivät haittaa, mutta vaikuttavat hintaan alentavasti.
HINNOITTELU
Mikäli hinnoittelet tuotteet itse, laita pakettiin mukaan tuotelista hintoineen. Voit toimittaa listan myös sähköpostitse, jälkikäteen vain erikseen sovittaessa. Huomioithan, että lista on toimitettava 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden toimituksesta. Mikäli tuotelistaa ei ole toimitettu määräajassa, Yrityksellä on oikeus katsoa Myyjän valinneen hinnoittelupalvelun, vaikka olisi myyntisopimukseen toisin merkinnyt. Huom! Listasta erotettava selkeästi mitä tuotetta tarkoitetaan, eli kuvaile tuotteet mahdollisimman tarkasti epäselvyyksien välttämiseksi. (Esim. jos on useammat suojat, älä laita 1. Suojat 5e 2. Suojat 20e, vaan esim. 1. Horze mustat suojat 5e 2. Eskadron ruskeat suojat 20e jne). Voit myös hinnoitella vain osan tuotteista ja jättää loput Talli & Tarvikkeen hinnoiteltavaksi, tällöin merkitse tämä toive tuotelistaan selkeästi.

Huomioi itse hinnoitellessasi, että vaikka tuote olisi uudenveroinen ja käyttämätön, ei siitä ole arvonlisäverotuksen vuoksi kannattavaa pyytää samaa hintaa kuin vastaava maksaisi uutena. Järkevää on siis vähentää ainakin alv 24% verran uuden vastaavan tuotteen hinnasta. (Laskukaava: tuotteen ovh / 1,24 = hinta ilman alv.)

Mikäli et hinnoittele tuotteita itse, Talli & Tarvike hinnoittelee tuotteesi parhaaksi katsomallaan tavalla. Ennen tuotteiden asettamista verkkokauppaan, saat sähköpostitse listan tuotteistasi hintoineen, sinulla on kaksi vuorokautta (2vrk) aikaa pyytää muutoksia hinnoitteluun. Mikäli muutospyyntöä tai muuta yhteydenottoa ei tule, tuotteet asetetaan myyntiin listassa olevin hinnoin.

Talli & Tarvike toteuttaa yllä olevaa laskukaavaa arvonlisäveron osalta uudenveroisten tuotteiden hinnoittelussa. Myymme yksityisasiakkaiden tuotteita ja noudatamme marginaaliverotusmenettelyä komissiomyynnissä, käytetyn tavaran hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Kirjoita vapaasti lisätietoihin kaikki mahdolliset asiat, mitä haluat, että esimerkiksi hinnoittelussa tai tuotekuvauksessa otetaan huomioon. Huomioithan, että käytettyjen tavaroiden tuotekuvaukset eivät ole yhtä laajoja, kuin esimerkiksi tuotteen valmistajan sivuilla olevat kuvaukset.
LÄHETYS
Pakkaa tuotteet turvallisesti ja riittävällä suojauksella, mieluiten pahvilaatikkoon toimituksessa tapahtuvien rikkoontumisten ehkäisemiseksi. Talli & Tarvike ei ole vastuussa kuljetuksessa tapahtuneista vahingoista.

Saat lähetystä varten Matkahuollon lähetyskoodin, jonka avulla voit lähettää pakettisi Matkahuollon toimipisteestä.

Mikäli haluat toimittaa tuotteet Postin välityksellä, lähetä paketti omakustantaisesti. Merkitse vastaanottajan tiedoiksi: Ninan Talli & Tarvike, Kuusvaarantie 42, 82200 HAMMASLAHTI, puh. 0452031353, email. asiakaspalvelu@tallitarvike.fi. Ilmoita edellämainittuihin yhteystietoihin seurantakoodi välittömästi, joko tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Mikäli täytät paperisen myyntilomakkeen, varmista, että kaikki kohdat on täytetty ja tilinnumero on oikein. Toimita myyntilomake ja mahdollinen tuotelista hintoineen paketissa tuotteiden mukana.

Mikäli toimitat tuotteet myymälään, tai olet sopinut, että Talli & Tarvike noutaa tuotteesi, täytä silti myyntilomake huolellisesti ja liitä se tuotteiden mukaan tai lähetä se etukäteen sähköisesti tämän linkin takaa
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram