Talli & Tarvike

Kurenvaarantie 41, Ylämylly

Palautus

Palautusohje

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös käytettyjä tuotteita, mutta tuote on palautettava myyntikelpoisena eli samassa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä.

Ilmoitukset palautuksesta tulee tehdä sähköpostitse info@tallitarvike.fi 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Saat viestin palautusilmoituksen jälkeen Matkahuollon palautuskoodin sähköpostitse ja voit lähettää tuotteet sen avulla takaisin.

Tuotteet tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksesta. Käsittelemme palautukset 14 vuorokauden sisällä niiden vastaanottamisesta.

Tuotteiden palauttamisen toimitusmaksu on 6,75 euroa, suurien pakettien 14,90 euroa. Palautuskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Reklamaatiotilanteissa voit kuitenkin palauttaa tuotteen meille veloituksetta. Mikäli tuote on mielestäsi virheellinen, kirjoita mahdollisimman tarkka kuvaus virheestä ja tarvittaessa lähetä lisäkuvia sähköpostitse osoitteeseen info@tallitarvike.fi. Mikäli et ole varma, onko tuote reklamaatioon oikeuttavassa kunnossa, voit olla yhteydessä ensin sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluun. Tuotetiedoissa kuvatut ja/tai kerrotut virheet tuotteissa eivät oikeuta reklamaatioon, koska ne ovat olleet tiedossa jo ennen ostopäätöstä.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palauttamista tai reklamointia, eikä täytä palautusehtoja. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et pysty noutamaan pakettiasi ajoissa. Noutamattomista paketeista veloitamme 20 euroa toimitus- ja käsittelykuluja. Veloitus tehdään aina ensisijaisesti tilauksesta palautettavasta summasta, mikäli tämä ei ole mahdollista, kulut laskutetaan erillisellä laskulla.

Paketin palautuessa noutamattomana sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse ja tiedustellaan haluatko tilauksesta rahat takaisin, vai tilauksen toimitettavaksi uudelleen. Mikäli haluat, että noutamatta jäänyt tilaus lähetetään uudelleen, vastaa viestiin viestissä ilmoitetun kolmen vuorokauden sisällä sähköpostin vastaanottamisesta ja saat maksulinkin, jossa on veloitettuna palautuksen sekä uudelleen lähetyksen toimituskulut. Pakettia ei lähetetä ennen kuin kyseinen maksusuoritus on tehty. Maksusuoritus on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa linkin vastaanottamisesta, muuten tilaus katsotaan peruutetuksi ja tilauksesta palautetaan rahat vähennettynä palautumismaksulla (20e). Mikäli et vastaa viestiin tai ilmoitat haluavasi rahat takaisin, katsotaan tilaus peruutetuksi ja tilauksesta palautetaan rahat vähennettynä palautusmaksulla (20e).

! Asiakaspalautukset, jotka on palautettu vastoin näitä ohjeita käsitellään samoin ehdoin, kuin noutamatta jäänet tilaukset. Ohjeiden vastaisesti palautettujen lähetysten käsittelystä veloitetaan 20 euron toimitus- ja käsittelykulut !

Jos tahdot palauttaa tuotteet, nouda paketti ja tee siitä meille palautusilmoitus sähköpostitse: info@tallitarvike.fi

Ostajana sitoudut olemaan palauttamatta ilman ennakkoilmoitusta asiakaspalveluun tuotteita, jotka ovat olleet kosketuksissa tartuntataudin tai ulkoloistartunnan saaneeseen eläimeen tai jotka ovat mulla tavoin kontaminoituneet niin, että niiden käyttö voi aiheuttaa vaaraa tai haittaa ihmisille tai eläimille Yritykselle, seuraavalle Ostajalle tai tuotteen Myyjälle päätyessään. Yrityksellä on oikeus aloittaa tarvittavat oikeus- tai korvausvaatimustoimet sinua vastaan, mikäli Ostajana et noudata edellä mainittua ehtoa ja aiheutat näin vaaraa tai haittaa kolmannelle osapuolelle tai Yritykselle ja sen liiketoiminnalle.

Edellä mainittujen tuotteiden palautustapauksissa ole AINA ENSIN YHTEYDESSÄ ASIAKASPALVELUUN turvallisen palautuksen sopimiseksi.

HUOM! Toimituskuluja ei palauteta osapalautuksen yhteydessä, mutta koko tilauksen palautuessa takaisin, myös toimituskulut palautetaan ostajalle. Tuotteiden palauttamisen toimitusmaksu on saman verran kuin tuotteiden tilaamisen edullisin toimitusmaksu.

Palautuskulut vähennetään palautettavasta summasta.
homeenvelopemap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram