Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Satula-auto

SATULOIDEN TILAAMINEN SOVITUKSEEN

Jos tiedät, mitkä satulat haluat sovitukseen, on tuontimaksu 10 euroa Joensuun alueella. Sisältää tarvittaessa satuloiden pois haun samasta paikasta seitsemän vuorokauden sisällä toimituksesta. Yli 20km Joensuun keskustasta, kilometrikorvaus 0,5e/km.

Mikäli et ole varma mitä satuloita haluat sovitukseen, tilaa Talli & Tarvike Satula-auto tallille. 

Autoon mahdollista ottaa kyytiin max 10 myyntisatulaa. Palvelu sisältää satuloiden toimituksen asiakkaalle, sovitettavien satuloiden valikoinnin ja sopivuuden arvioinnin asiakkaan kanssa (yrittäjä ei ole satulansovittaja, vaan toimii tilanteessa asiakkaan kanssa yhteistyössä sopivuuden arvioimisessa), sekä sovitettavaksi jäävien satuloiden noudon samasta paikasta seitsemän vuorokauden sisällä toimituksesta. 

Satula-autopalvelun hinta 35 euroa 20km säteellä Joensuun keskustasta, kauemmaksi veloitetaan kilometrikorvaus 0,5e/km 20km ylittävältä matkan osalta.

Mahdollista ostaa lisäpalveluna satulan lämpökamera-analyysi sopivuuden arvioimisen helpottamiseksi. Satulansovituksen lämpökamera-analyysiin hinta 15 euroa satula-auton käynnin yhteydessä, hinta sisältää n.15min odotusajan kun sovitettavalla satulalla ratsastetaan, ratsastuksen jälkeen hevosen selän ja satulan läpikäynnin lämpökameralla. Ensimmäisen satulan jälkeen saman asiakkaan/hevosen lisäsatuloiden lämpökamera-analyysi +10e/satula samalla käynnillä. 

Lämpökamera-analyysi ja mahdollista ostaa myös ilman satula-auton tilaamista. 

Huomioithan, että asiakas tekee itse lopullisen päätöksen satulan ostosta/sopivuudesta ja käytöstä hevosellaan. Sovitusaikana suositellaan satulan arvioittamista esimerkiksi valmentajalla tai muulla ulkopuolisella ammattilaisella, ilmoitathan mikäli aiot käyttää satulan satulasepällä avattavana, tähän on oltava myyjän suostumus. Satulasepän konsultaatiota suositellaan aina, jos satulasta on pienikin epäilys, sillä Talli & Tarvike ei pysty tarkastamaan satuloita kuin pintapuolisesti myymälässä, eikä ole vastuussa sisäisistä vioista. Lämpökamera antaa hyvän arvion voiko satula olla sopiva, mutta takuuta ei voi antaa sopivuudesta. Satulalla ei ole palautusoikeutta, vaikka se osoittautuisi epäsopivaksi myöhemmin. Sovitukseen on mahdollista saada lisäaikaa tarvittaessa.

Toimitus- ja satula-automaksu sekä lämpökamera-analyysi maksetaan kortilla tai käteisellä toimituksen/palvelun yhteydessä. Hinnat sisältävät alv 24%.

Tilaa toimituspalvelu tai satula-auto ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@tallitarvike.fi / 0452031353 (puh/txt/whatsapp)

Huomioithan, että satuloita ei lähetetä Postin/Matkahuollon kautta sovitukseen.
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram