Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Tunnit ja lomitus

Maastakäsittely- ja ratsastustunnit sekä tallilomitukset Joensuussa/lähialueilla kertamaksulla tai sarjakortilla.

Matkakulut sisältyvät hintaan 20km säteellä Joensuun keskustasta, kauemmaksi 0,5e/km. 

Tällä hetkellä tunteja saatavilla vain 20km säteellä Joensuusta, kauemmas vain jos samalla tallilla useampia tuntilaisia.

Tarjoan harrastetason ratsastustunteja, maastaratsastustunteja ja maastakäsittelyohjausta. Lisäksi voin tulla avuksi esimerkiksi hevosen käsittelyharjoitteluun, jossa tarve apukäsille ilman varsinaista opetustarvetta, sekä vaikkapa kuolaimettomaan ratsastukseen siirtymisessä alkuun pääsemiseksi avustajan tuella. En ei ole kouluttautunut ratsastuksenopettajaksi/-ohjaajaksi, minkä vuoksi hintataso normaalia matalampi. 

Talvikaudella kelirikkoajat ja muut todennäköiset äärisääolosuhteet eivät välttämättä ole este ohjaukselle, vaikka hevosesi ei asu maneesitallilla tai jos käytössä ei ole hokkikenkiä tai -bootseja. Työskennellä voi tehokkaasti ratsain tai maastakäsin yleensä myös kelirikon aikaan vaikka askellajina olisi vain käynti.

Huom. Käynnit on mahdollisia satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta vain Talli & Tarvike -myymälän aukioloaikojen ulkopuolella. Aamuaikoja on tavallisesti hyvin saatavilla lyhyelläkin varoajalla, ilta-aikoja yleensä saatavilla 1-2 viikon päähän jos ei tule peruutuksia. Voit varata myös vakioajan itsellesi niin moneksi kerraksi kuin ostamallasi sarjakortilla on käyntejä.

Voit lukea laajemman esittelyn täältä tai kysyä lisätietoja puh/txt/whatsapp: 0452031353 /Nina

Maastaratsastus tuo vaihtelua liikutukseen
homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram