Talli ja tarvike logo
Lylykoskentie 3A
80130, Joensuu
0,00

Vuokratuotteet

Vuokrattavissa Joensuun myymälästä

1. Lämpökamera2. Laserhoitolaite3. Hevosen sykevyö

1. Lämpökamera

Lämpökameran käyttökohteita ovat esimerkiksi: satulansovitus / satulan sopivuuden arviointi, muiden varusteiden aiheuttaman paineen arviointi, sekä jännevammojen, ruhjeiden ja muiden traumakohtien paikantaminen
(huom. kuvaus ei ikinä korvaa eläinlääkärin tutkimusta, eikä tämä vuokralaite ole tarkkuudeltaan lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty)

Vuokraa käyttöösi mobiililaite sisäänrakennetulla FLIR-lämpökameralla. Voit ottaa kuvia ja lähettää niitä omaan puhelimeesi esimerkiksi bluetooth- tai wifi-yhteyden välityksellä. Mukana käyttöohjeet, laturi ja usb-johto, jonka avulla voit siirtää kuvia tietokoneelle.

Kameran teknisiä tietoja:
FLIR Lepton 3 -lämpökamera
Kuvauslämpötila-alue -20 – 400 celsiusastetta
Tarkkuus 160 x 120 pikseliä, esitysmuoto HD-tason kuvaan liitettynä
Käyttölämpötila -30 – 65 celsiusastetta
Huom. Kyseessä mobiililaitteeseen integroitu lämpökamera, joka ei vastaa tehokkuudeltaan lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettuja lämpökameroita
Lämpökameran lisäksi laitteessa myös ilmanlaatumittari, joka on vapaasti vuokraajan hyödynnettävissä.

Lisätietoja:
Videoesittely laitteesta (youtube)Lämpökuvaukset Talliapu-palvelun kauttaTutkimustietoa hevosten lämpökuvauksesta

2. Laserhoitolaite

Handy Cure - laser on ladattava laite, jota voi hyödyntää hevosen vammojen ja kiputilojen hoidossa. Käyttökohteita esimerkiksi jännevammat, liikaliha, lihasvammat, -jumit ja -revähdykset, sekä tulehdukset. Suosittelemme hoitavan eläinlääkärin konsultointia ennen laserhoidon aloitusta.

Laite yhdistää hoidossa matalatehoisen lasersäteilyn, sykkivän infrapunasäteilyn, näkyvän punaisen valon ja staattisen magneettisen säteilyn. Laserissa on tehokas Osram:n valmistama 25W:n laserdiodi ja laservalon aallonpituuksien sekä taajuuksien vuoksi laitteella päästään hyvin syvälle kudoksiin ja maksimoidaan saavutettu tehokkuus.

LASERHOIDON HYÖTYJÄ HEVOSELLE
Kipujen ja särkyjen lievitys
Täysin turvallinen ja helppokäyttöinen
Ei haittavaikutuksia
Vähentää tulehduksia
Vähentää turvotusta
Edistää kudosten paranemista mukaanlukien retkahdusvammat
Ei lääkitystä; vähentää lääkityksen tarvetta
Vain 5-20 min hoitoaika
(Lähde; Maahantuoja VitaTrade Finland)

Handy Cure -laserhoito on turvallista myös kuluttajakäytössä ja sen käytöllä ei ole todettuja haittavaikutuksia. Handy Cure-laserit ovat virallisesti hyväksytty CE sertifikaatilla. Laitteet täyttävät myös Suomen säteilyyturvakeskuksen (STUK) ja Valvontaviraston (Valvira) kriteerit myynnille.

Käyttöohjeet

3. Hevosen sykevyö

Seaver Girth Sleeve on satulavyöhön kiinnitettävä sykevyö, joka mittaa paljon muutakin kuin sykettä.
 Seaver -sykevyön avulla voi mitata muun muassa hetkellistä ja keskimääräistä sykettä, energiankulutusta, aikaa ja matkaa, sekä askellajeja ja niiden symmetriaa tai rytmiä sekä esteratsastuksessa hyppyjen korkeutta, suoruutta ja symmetriaa ja lähestymisen rytmiä.

Sykemittari kiinnitetään helposti satulavyöhön tai silan tai juoksutusvyön mahavyöhön. Sykevyö yhdistetään puhelimeen (Android ja iOs) bluetooth-yhteydellä ja vyön syöttämää dataa voi tarkkailla reaaliajassa puhelimen näytöltä. Sovellukseen voi lisätä rajattomasti hevosia ja harjoituksia ja sieltä löytyy valmiita harjoitusohjelmia. Sovellus on ilmainen ja helppokäyttöinen.

Sykevyö soveltuu lähes kaikkiin hevosurheilulajeihin. Vyö on huomaamaton, eikä häiritse työskentelyä ja pysyy hyvin paikoillaan reippammassakin vauhdissa. 

Huom. Sovellus on englanninkielinen, mutta helppokäyttöinen ja ymmärrettävä kuvien ansiosta, vaikka ei kyseistä kieltä hallitsisi.

Lisätietoja:
Käyttöohjeet (englanniksi)Seaverhorse verkkosivutYoutube-video sykemittarin asentamisesta vyöhönYoutube-video esteratsastusominaisuuksistaYoutube-video harjoituksen aloittamisesta

Ota yhteyttä

Täytä tämä lomake, mikäli haluat lisätietoja vuokratuotteista tai mikäli haluat tiedustella, onko kyseinen tuote vuokrattavissa toivomanasi ajankohtana, tai esimerkiksi jos haluat esittää toiveita millaisia vuokratuotteita voisimme lisätä valikoimaan.

homeenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram